To je to što me zanima!

Playstation i Xbox ovog ljeta će dobiti svoje nasljednike?

Upitni navodi: Sony u 2012. veliku pažnju polaže na konzolu Playstation Vita, a i čelnici obje kompanije govorili su ranije da konzole imaju još par godina života
Vidi originalni članak

Microsoft i Sony ovog ljeta bi na sajmu E3 u Los Angelesu mogli predstaviti nasljednike Xboxa 360 i Playstationa 3, prenosi Daily Mail. Na istom sajmu Nintendo bi trebao predstaviti detalje konzole Wii U, nasljednika popularnog Wiija. Xbox 360 na tržištu je od 2005., dok je Sony svoju konzolu predstavio godinu kasnije.

Kako piše Telegraph, ovi su navodi upitni jer Sony ove godine veliku pažnju polaže na Playstation Vitu, novu ručnu konzolu, a i ranije su čelnici iz obje kompanije govorili kako konzole imaju još nekoliko godina ispred sebe.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Chatter 15.01.2012.

    Pc kao alat za igre uvijek ima i imati će prioritet jer uglavnom se igraju strategije kakvih na konzolama XBOX i PS3 nepostoje i nisu kompatibilne. Jedini razlog imati PC je upravo zbog takvih igara simulacija i strategija što se tiće igara

  • user_130053 12.01.2012.

    Slaganje PC-a je za debilno bogate a konzole za lezerno koristenje. Istina je negdje u sredini!

  • user_130770 10.01.2012.

    Pa kako se može konzola uspoređivat sa PC-em. Nikako. Komponente za PC izlaze gotovo na dnevnoj bazi i danas se može složit kompjuter za kojeg je najjača konzola na tržištu u nekoj usporedbi ko Nintendo gameboy i neka zadnja verzija ručne konzole tipa psp il kaj već ima novijeg (nisam skroz in:) ))

Komentiraj...
Vidi sve komentare