To je to što me zanima!

PlsPlsMe: Nova aplikacija će poboljšati vaš seksualni život

Glavna je ideja vama i partneru omogućiti jednostavan način da budete iskreni oko toga što vas uzbuđuje. Funkcionira putem kviza dostupnog nakon otvaranja profila
Vidi originalni članak

Čini se da aplikacije danas mogu sve pa i poboljšati seksualni život. Pod nazivom PlsPlsMe nova aplikacija vama i vašem partneru omogućava istraživanje vlastite seksualnosti.

Glavna je ideja vama i partneru omogućiti jednostavan način da budete iskreni oko toga što vas uzbuđuje. Sve funkcionira putem kviza dostupnog nakon otvaranja profila. 

U kvizu je potrebno odgovoriti na neka pitanja, a aplikacija će tada odgovore povezati s odgovorima vašeg partnera i prikazati vam samo ono što vas oboje uzbuđuje. Ostali odgovori bit će skriveni. 

- Čak niti ja nisam znala kako dobiti seks kakav želim. Vrlo je teško govoriti o tome što stvarno želiš kad dođe do seksa, a teško je i postići da vas isti partner jednako uzbuđuje nakon duže veze - rekla je autorica aplikacije Graceann Bennett.

Rekla je i kako je aplikacija PlsPlsMe idealan način komunikacije za trenutke kada glasovna komunikacija o seksualnim željama može dovesti do nerazumijevanja, treme ili napetosti.

Aplikacija je još  u beta verziji i nije dostupna za javnost, a na iPhoneima i Android smartphoneima trebala bi se pojaviti uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Nisan te tila 06.05.2015.

    A bude li mi ikad tribala aplikacija za seks, k vragu sve!

  • prezervativ 06.05.2015.

    bolje da su je nazvali "pipl mas as tras"!

  • palajsa 06.05.2015.

    U nekoliko navrata sam Vas molio da objavite clanak o mojoj aplikaciji Secret Desire Match koju sam osmislio, napravio i objavio i niste ni odgovorili a kada baba iz Amerike godinu dana posle ima takvu ideju ona ju hvalite na sva zvona,a jos ni qplikqciju nije napravila

Komentiraj...
Vidi sve komentare