To je to što me zanima!

Podmorski Street View odvest će vas na prekrasno putovanje

Uz Google Street View možete istražiti manje dostupna mjesta diljem svijeta. Ove prekrasne fotografije odvest će vas na egzotičnu turneju tropskim morima
Vidi originalni članak

Google Street View je izuzetno koristan alat za pronalaženje smjera na mjestima s kojima niste upoznati. On je i zabavan način da vidite fotografije egzotičnih destinacija poput vrha Mount Everesta ili Amazonske prašume. 

Ove prekrasne podvodne fotografije, koje možete pronaći na Google Street Viewu, odvest će vas na egzotičnu turneju tropskim morima.

Ovaj grbavi kit snimili su blizu Australije. Svakog svibnja i listopada grbavi kitovi dolaze u ovo područje kako bi se parili.

Google

SS Antilla je brod koji je na svoje putovanje krenuo 1939. godine, a već sljedeće je potonuo. Njegovi ostaci nalaze se u Karipskom moru blizu Arube.  

Google

Veliki bucanj je najveća riba koštunjača na cijelom svijetu. Može narasti do 3.2 m duljine i 2300 kg težine. Ova prekrasna bića većinu vremena provode u dubokim vodama, no svake godine posjećuju grebene oko Indonezije gdje se zadrže nekoliko mjeseci.

Google

Velika skupina riba pronađena blizu Mayreau otoka na Karibima.

Google

Prekrasan podvodni svijet Florida Keysa, poznatog koraljnog arhipelaga.

Google

Potopljeni brod u Freeportu, Bahami.

Google

Brončana bista na dnu Tihog ocena kod Guadalupea, vulkanskog otoka smještenog 241 km od zapadne obale meksičkog poluotoka Baja California. 

Google

Kornjača pronađena u blizini brazilske obale.

Google

Morski lavovi na Galapagosu.

Google

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Gordana Firšt 16.07.2015.

    Čarobnica Zemlja svoje tajne skriva u njedrima plavim mnoštvo bića pliva. Ogrnuli silnih boja skute, mirno plove dubinama na nikog se ne ljute. Očarani tajnama što nam oko plijene, plovimo dubinama čarobnice Zemlje.

  • svejedobro 16.07.2015.

    Predivne slike, kunemo tehnologiju, ali zahvaljujući njoj možemo zaviriti i u najudaljenije kutke naše planete :)

  • Zvjezdana Pikl 16.07.2015.

    Mi nismo niti svjesni koliko imamo ljepa mora i sva druge prirodne ljepote:Nažalost to ne znamo cijeniti.Fotografije su predivne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare