To je to što me zanima!

Gole grudi na Instagramu? Može! Ali, nije ono što mislite

Instagram se nedavno našao na udaru javnosti i medija jer pravila vezana za obajvljivanje fotografija nisu bila dovoljno jasna. Sada su objavili novi pravilnik
Vidi originalni članak

Instagram je prošli tjedan objavio najveću promjenu u smjernicama pravila ponašanja na ovoj mreži otkad ga je preuzeo Facebook 2012. godine. Nakon mnogih kritika medija vezanih za skidanje određenih fotki s mreže, odlučili su pojasniti što je dozvoljeno, a što nije.

U novim pravilima piše da golotinja nije dopuštena ni u kojem slučaju (čak ni ako su fotke umjetničke prirode) kao ni uznemiravanje ostalih korisnika. Dopušteno je objavljivati isključivo vlastite fotografije, a neće se tolerirati jezik mržnje niti vrijeđanje drugih korisnika. 

Ove promjene dolaze nakon prigovora mnogih roditelja koji su izrazili negodovanje vezano za sadržaj koji je maloljetnicima dostupan na Instagramu. Također, fotografije dojenja su sada dopuštene, što je u skladu s Facebookovim pravilima.

- U starim pravilima pisalo je da ne budete nepristojni - rekao je Nicky Jackson Colaco, direktor  Instagrama za komunikacije. Dodaje da sada izričito govore kako uznemiravanje korisnika nije dopušteno.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • shevchenko 20.04.2015.

    https://instagram.com/suicidegirls/

  • area 62 20.04.2015.

    Pošteno :)

  • _l_ 20.04.2015.

    ufff, kad se sjetim dojenja.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare