To je to što me zanima!

Pokaži najbolje izdanje, saznaj kako se našminkati za selfie

Kozmetički savjeti novog doba uključuju i otkrivanje proizvoda i tehnika koje su najbolji za fotografiranje, pa tekući puder može dobiti titulu najboljeg za sebiće
Vidi originalni članak

Beyonce, Rihanna i Kim Kardashian šalju fotografije na obradu Photoshopom prije nego ih postave na društvene mreže, a običnim smrtnicima i smrtnicama koji se žele na Instagramu, Facebooku ili Twitteru pokazati u najboljem svjetlu ostaje samo da fotografiraju svoje najbolje izdanje. A poznati vizažisti, koji nesebično dijele savjete na YouTube kanalima, imaju savjete i za to.

Wayne Goss, čiji YouTube kanal gossmakeupartist ima gotovo dva milijuna pretplatnika, snimio je video o tekućem puderu koji je prozvan najboljim puderom za selfieje.
- Divno izgleda na fotografijama, nema odbljeska već vam lice izgleda prirodno osvijetljeno i sjajno - savjetuje vizažist.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BullTerrier 13.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • otilliaOS33 12.11.2014.

    poznati vizažisti, koji nesebično dijele savjete kako se našminkati za selfie?....ovo je neka pošalica ili? ...malo previše tih članaka o selfiju u zadnje vrijeme.

  • Zeleni_Zub 12.11.2014.

    Jebo vam selfi mater poremećenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare