To je to što me zanima!

Pokvario se brojač: 'Gangnam Style' uspio 'srušiti' YouTube

Brojač ispod slavnoga “Gangnam Stylea” pokvario se na broju od 2.152,223.692 pregleda. Brojač je besmisleno vrtio znamenke. I vodstvo YouTubea je u čudu...
Vidi originalni članak

Nismo mislili da bi neki video mogao imati toliko pregleda, ali to je bilo prije nego što smo upoznali Psyja , objavio je YouTube, popularni servis za objavljivanje videosnimki na internetu.

Brojač ispod slavnoga “Gangnam Stylea” pokvario se na broju od 2.152,223.692 pregleda (Da, dobro ste pročitali, više od dvije milijarde i 152 milijuna pregleda). Brojač je jedno vrijeme besmisleno vrtio znamenke.

No, YouTube je odmah reagirao i nadogradio sustav kako se takva pogreška ne bi ponovila , iako zasad i nema kandidata koji bi konkurirali Psyu.

U ovih dvadesetak sekundi , koliko vam je trebalo da pročitate ovaj tekst, videospot za “Gangnam Style” pregledan je na internetu još najmanje 200 puta.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • SaraZinaić 06.12.2014.

    Samo čitam kometare i ne mogu da verujem koliko ste svi retardirani i glupi.To što vi ne pratite najpopularniju muziku ovog sveta niko vam nije kriv.Svi znamo da je to naša legenda PSY,dolazi iz Južne Koreje ,iz Seula i iz YG Entertainmeta.A to što ste svi ovde koji ste komentarisali za PSY-a ružne stvari svi ste pederi krivo vam što on ima toliko pregleda na YT pa kao tu nešto serete.Ljubomora ubija.Strašno.

  • chadjohn 06.12.2014.

    gajgerov brojač

  • hende007 05.12.2014.

    Fenomen. Pjesma čisti šund.

Komentiraj...
Vidi sve komentare