To je to što me zanima!

Policija: Nemojte koristiti karte iz Applea, mogu ugroziti život

Iz policije navode da su i sami išli isprobati kartu i da je mjesto Mildura bilo oko 70 kilometara od stvarne lokacije, odnosno usred nacionalnog parka gdje nema vode..
Vidi originalni članak

Nepravilnosti u Appleovim kartama mogle bi biti opasne po život na paklenim vrućinama u Australiji, upozorila je policija u australskoj državi Victoria. Navode da su morali pomagati vozačima koji su pratili upute navigacije te zaglavili, a neki su bez hrane i vode bili i cijeli dan, prenosi BBC.

Nakon što su u rujnu objavili svoje karte, Apple se našao na udaru kritika, a kasnije su objavili da rade na poboljšanju karata. 

Iz policije navode da su i sami išli isprobati kartu i da je mjesto Mildura bilo oko 70 kilometara od stvarne lokacije. Iz policije navode da su zabrinuti jer na području nacionalnog parka Murray Sunset, gdje bi vozače odvela karta, nema vode, a temperature mogu biti i 46 stupnjeva. Vozače pozivaju da koriste druge karte dok se ne poprave pogreške. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Der Kommissarrr 11.12.2012.

    Ode stevica i odmah ode apple u buksu, ajfon 4s i ios 4 je bilo zadnje što je donekle valjalo. Iphone 5 je krš istog dizajna kojem se guli boja, softver mu je dobio "mute" opciju XD u vidu "do not disturb" prekidača, a karte su postale ovakve... katastrofa

  • sborosa 10.12.2012.

    eto ti "telefona" za par tisučica ... strašno ....

  • WOMANIZER 10.12.2012.

    vjerujem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare