To je to što me zanima!

Poljoprivredni startup Agrivi iz Kutine ide u lov na investitore

Na ovogodišnjim natjecanjima World Startup Competition i Creative Business Cup u Seulu i Kopenhagenu Hrvatsku će predstavljati poljoprivredni startup iz Kutine
Vidi originalni članak

Hrvatski startup Agrivi predstavljat će nas na ovogodišnjim natjecanjima World Startup Competition i Creative Business Cup u Seulu i Kopenhagenu. Agrivi je sustav za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom koji poljoprivrednicima pomaže osigurati produktivnost i profitabilnost proizvodnje. 

Direktor Agrivija Matija Žulj u priopćenju navodi kako su iznimno zadovoljni što će poljoprivredni startup predstavljati Hrvatsku na ovim natjecanjima. Očekivanja su velika, a svjesni su i konkurencije. Ova bi natjecanja Agriviju trebala pomoći i u privlačenju novih investitora i klijenata, a baš zbog investitora su otvorili i ured u Londonu. Naime, startup je trenutno u 100 % domaćem vlasništvu, ali planiraju osigurati investiciju od 10 milijuna kuna kako bi se proširili na međunarodna tržišta. Kompanija planira zadržati upravu i razvojni centar u Kutini, a na vanjskim tržištima će otvarati lokalne urede. U planu su im tržišta Engleske, Francuske, Italije, Poljske i Rusije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Uprđena dekica 12.09.2014.

    Ovaj gleda sebe, a sve ostale koji su sa njim od starta bili otpas te kao i zadnje svijetlo na Poniki

Komentiraj...
Vidi sve komentare