To je to što me zanima!

Postao zvijezda: Mačak Manny snima bolje selfije od vas

Mačak Manny postao je slavan nakon što je njegov vlasnik svakodnevno počeo objavljivati njegove selfije na Instagramu. Njegove fotke prati više od 122.000 ljudi
Vidi originalni članak

Uslikati selfie najjednostavnija je stvar. Barem sudeći prema tom internetskom foto trendu koji ne jenjava. No, snimiti kvalitetni selfie ne može svatko. A kao da nemate već dovoljno nevolje što ne možete snimiti savršeni selfie, sada imate još jednog konkurenta - mačka Mannyja. 

Manny obožavati snimati selfije. Ili barem zagrebati po GoPro kamerama. 

Prema jednom Instagram korisniku @yoremahnu mačak Manny naučio je koristiti njegovu kameru. Nije trebalo dugo da mačak i njegovi autorski radovi postanu hit na internetu. 

- On je gazda psima - objavio je @yoremahn pozivajući se na fotografiju na kojoj je Manny redatelj i autor fotografije, a pseća ekipa u pozadini pozorno čeka da bude - ovjekovječena i objavljena na internetu. 

Čini se da Manny prilično uživa u novoj slavi. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • joca jakarta 17.02.2016.

    moćan je

  • AnonymAnus 21.01.2016.

    Jel i ovaj mačak photoshopira tuđe slike???

  • GOGA SPLIT 20.01.2016.

    Moja maca je Stella .Moji su je udomili dva mj. je bila gladna,zedna sva u strahu . pitali moji hocemo li je udomiti ..... rekla sam odite je vidjeti ,kad su je vidjeli nisu mogli da odole . Donjeli je doma ,kasljala kihala ,oni s njom kod veterinara ,jadna vadili jij krv,radili ultrazvuk,snimili pluca , ustanovili upuca. Primila pet injekcija ,dali joj dvije tablete protiv parazita .Sutra ide na kontrolu ,nadam se da ce biti u redu . pitLi me za ime , ja gledala onu seriju Stela i onako ljutito rekla Stella,Bas je zvijezda, je da nS je kostala ,Sada je nebi dala nizasta . Tako je pitoma umiljata razigrana mila , malo i beobraza pikira mi na kanarinca i grebe mi kauc kandama .Eto to je moja nala Stella ))?

Komentiraj...
Vidi sve komentare