24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.

Slažem se, nastavi surfati
To je to što me zanima!

Pratite potrošnju i riješite se papira uz MojTele2 aplikaciju

Korisnici koji ne žele dobivati papirnate Tele2 račune od sada mogu putem aplikacije aktivirati opciju e-račun gdje se nalaze svi računi za posljednjih 12 mjeseci
Vidi originalni članak

Nakon Android verzije, MojTele2 aplikacija sada je stigla i za iOS korisnike, a svima omogućuje da jednostavno provjere kolika je potrošnja mobilnih usluga, kad istječe ugovor ili koliki su iznosi računa. Osim toga, korisnici mogu sebi ili drugima kupovati bonove. 

Dostupne su i opcije za promjenu tarife, linkovi na internet bankarstvo te modul za aktivaciju e-računa. Korisnici koji ne žele dobivati papirnate Tele2 račune od sada mogu putem aplikacije aktivirati opciju e-račun gdje se nalaze svi računi za posljednjih 12 mjeseci koje mogu pregledavati i preuzimati u pdf formatu. Tele2 dodatno šalje obavijesti putem e-maila ili SMS poruke o svakom novom pristiglom računu

Prilikom korištenja aplikacije MojTele2 ne troši se podatkovni promet, ako su korisnici spojeni na Tele2 mrežu u Hrvatskoj, kako bi svi korisnici mogli bezbrižno i bez ograničenja koristiti MojTele2 aplikaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DamTi18cm 26.07.2018.

    Zato me zajebava net zadnjih mjesec dana. Svaki dan prekidi po 10 do 30 min. Kada popravite signal,onda cu vas hvaliti. Do sada ste bili ok,ne mogu prigovoriti ali ovih mjesec dana mi krv popili.

  • sm2101 24.07.2018.

    Sve mreže nude račune bez papira nije to neka novost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare