To je to što me zanima!

Pravi partner za svaki zadatak: Novi multitalentirani Peugeot

Automobil je doživio dizajnerske promjene, motori su ekonomičniji, a tu su i nova napredna tehnološka rješenja. Osnovni model je 1.6 BlueHDi sa 75 konjskih snaga
Vidi originalni članak

Peugeot Partner i Partner Tepee doživjeli su dizajnerske i tehnološke promjene. Prednji dio je dobio novu masku, svjetla i odbojnik koji su sada u stilu s ostalim modelima marke. Najveće novosti su ipak ispod lima. 

Svi motori na novom Partneru su dizelski, odgovaraju Euro 6 normama, a ističu se štedljivim radom. Osnovni model je 1.6 BlueHDi sa 75 KS, a preostala dva motora imaju isti obujam, start/stop sustav te razvijaju 100 i 120 KS. U unutrašnjosti se Partner Tepee odlikuje novim zaslonom osjetljivim na dodir koji ima promjer 7 inča, a novost je i tehnologija Active City Brake koja automatski koči vozilo pri brzinama manjim od 30 km/h. Peugeot Partner Tepee na našem se tržištu nudi u dvije izvedbe, Active i Outdoor a osnovna cijena iznosi 135.125 kuna. U ponudi je i dostavna izvedba s tri karoserijske varijante, čija je osnovna cijena 100.800 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sea-blue 05.07.2015.

    Ja ne razumijem zašto neki ljudi ne mogu podnijeti da se kritizira određena marka automobila. Peugeot nije sinonim ni za kvalitetu, ni za pouzdanost, ni za sigurnost... ima jako puno proizvođača koji su bolji od Peugeota i nemojte pričati bajke. Uđite u novi BMW, pa onda uđite u Peugeot iste klase i vidjet ćete veliku razliku.

  • ragbijaš 05.07.2015.

    Francuz u moje dvorište nikad.Dovoljno sam napisao!!!

  • kovaderboss 05.07.2015.

    francuska auta sinonim za ne kvalitetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare