To je to što me zanima!

Pravi selfie stroj: HTC Desire Eye stigao u ponudu Vipneta

Desire Eye opremljen je kamerama koje snimaju fotograije od 13 megapiksela, a dolaze i sa atraktivnim načinima snimanja. Uz njega u Vipnet je stigao i Gear S
Vidi originalni članak

HTC-ov Eye najnoviji je telefon iz Desire linije, a glavna karakteristika su mu jednako snažne prednja i stražnja kamera. Ovaj 5,2-inčni telefon s Full HD ekranom odsad je i u ponudi Vipneta. Dolazi i sa snažnim Snapdragon 801 procesorom.

Obje snimaju fotografije od 13 megapiksela s BSI senzorom i dvostrukom LED bljeskalicom, što znači da bi u svakoj situaciji trebali imati odličnu fotografiju. Naravno, kako je selfie iznimno popularna moda, HTC je kameru opremio i opcijom Split Capture koji spaja istovremeno snimljene fotografije s obje kamere. Kako bi olakšao snimanje vaših autoportreta, koje može biti prilično nespretno, dodali su i okidanje fotografija glasovnim naredbama.

Iz Vipneta navode kako je u njihovoj ponudi dostupan i Samsungov najnoviji pametni sat Gear S. U njega možete umetnuti SIM karticu tako da vam nije potrebna stalna veza s mobitelom. Opremljen je odličnim zakrivljenim Super AMOLED ekranom dijagonale 2 inča. Više o cijenama oba uređaja možete vidjeti na stranicama Vipneta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare