To je to što me zanima!

Predstavljen ZEOD RC: Najbrži električni automobil na svijetu

'ZEOD RC' još se nalazi u eksperimentalnoj fazi, a u Le Mansu će se takmičiti u kategoriji 'Garage 56', u kojoj nastupaju automobili s inovativnim tehnologijama
Vidi originalni članak

Nissan je povodom ovogodišnjeg izdanja utrke '24 sata Le Mansa' predstavio 'ZEOD RC' - najbrži električni automobil na svijetu.

'ZEOD RC' bi trebao razvijati maksimalne brzine veće od 300 kilometara na sat, a debi će imati upravo u Le Mansu sljedeće godine.

Ovaj automobil još uvijek se nalazi u eksperimentalnoj fazi, a u Le Mansu bi se trebao takmičiti u posebnoj kategoriji, 'Garage 56', u kojoj nastupaju automobili s inovativnim tehnologijama.

Automobil nije električni u potpunosti, ali njegov dizajner Ben Bowlby uvjeren je kako je ovo veliki korak u 'elektrifikaciji' moto sporta.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • qwerty123 27.06.2013.

    znaci nitko se nije informirao da rimac auto više ne postoji. ne samo ona dva zvekana koji su me popljuvali zbog te istine.

  • user_190565 26.06.2013.

    Taj Rimcov automobil nitko nije vozio osim njega i te price o 300+ km/h lice na solidan proljev. Isto tako, niti ga je neki nezavisni novinar testirao ni nista... Bezveze.

  • ŽUTI SMAJLEK 25.06.2013.

    Auu kolko ovdje ima Rimčevih čoravpristaša majko moja mila....... Slušajte me sad svi Rimci i Rimice i svi koji za tog tatinog sineka pišete gluposti.... Kao prvo neznam zašto svi mislite da je Rimčev elektroauto najbrži?? Ljep je daleko od toga i sve to stoji opet ponavljam, kao drugo, zar vi svi mislite da če se svjet predati i da če on biti najbrži??? Dajte malo stanite na loptu i smirite strasti i kaj mislite da če se Japanci dati preč??? Pa maheri su svjeta u takvim stvarima tak da please Rimca nemojte ni spominjati jer če ga pojesti za gablec. Ajmo sad minusaši udrite iz sve snage.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare