To je to što me zanima!

Previše je popularan: Google je zaustavio prodaju Nexusa 7

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Google je privremeno zaustavio prodaju tableta kako bi mogli proizvesti dovoljno uređaja za sve narudžbe koje im pristižu. Iznenadila ih je popularnost 16GB modela
Vidi originalni članak

Googleov tablet Nexus 7 toliko je postao popularan da su morali prekinuti prodaju kako bi mogli proizvesti dovoljno uređaja za nove narudžbe. Oni koji su naručili svoje tablete do prošlog tjedna dobit će ih na vrijeme.

Nestašica uređaja se pojavila u Velikoj Britaniji i SAD-u jer u Googleu nisu očekivali da će model od 16 GB koji se prodaje po 250 dolara biti toliko popularan, piše Guardian. Više su očekivali od jeftinijeg modela s 8 GB memorije. Tablet inače proizvodi Asus.

Google je uz dobru prodaju, iako nisu objavili službene brojke, krenuo u dodatnu reklamnu kampanju, a video možete vidjeti u galeriji.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DraganKorov 25.07.2012.

    po toj cijeni bila bi nestašica i kod nas, kod nas ne možeš kupiti dobar polovni mobitel star dvije godine :)

  • GazdaPera 23.07.2012.

    e da, i super mi je što mi je ajfon namješten da ne mogu baš ništa čačkat ili prepravljat kako meni odgovara. ne trebam se gnjavit, ja vjerujem Appleu jer oni su stručnjaci koji su savršeno napravili moj ajfon

  • GazdaPera 23.07.2012.

    moj ajfon je bolji i od tog mobitela. bolji je i od ovog novog galaxy samsunga i od hatca x je bolji isto. zato što ima manji ekran i zato što taj ekran pravi LG i LG je izmislio taj retina ekran. i zato je bolji što samsung pravi pola dijelova za moj ajfon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare