To je to što me zanima!

Preživite apokalipsu sa stilom, u cijevi s LCD-om i kuhinjicom

Cijena skloništa je 350.000 kuna, a svako može primiti po četvero stanara. Jedini problem koji bi četvero stanara moglo imati je smrad jer skloništa - nemaju tuš
Vidi originalni članak

Prodavaonica Army Navy s Floride prodaje luksuzna podzemna skloništa u koja se, ako imate viška novca, možete skloniti i u miru dočekati apokalipsu. Riječ je o metalnim cijevima dugim gotovo 10, a širokim 3 metra u kojima je namještaj i sve potrebno za život na dubini od šest metara. 

Cijena skloništa je oko 350.000 kuna, a svako može primiti po četvero stanara. Jedini problem koji bi četvero stanara moglo imati je smrad jer skloništa - nemaju tuš. 

Ugrađen je i električni toalet, no nije ograđen zidovima. Dosadno vam neće biti jer je u ponudi i LCD televizor, koji naravno dobivate uz nadoplatu. Iz tvrtke kažu kako im se već javilo nekoliko ozbiljnih kupaca. 

U ponudi, osim skloništa za 'sudnji dan', imaju i cijevi za preživljavanje tornada i uragana kao i nastambe specijalno dizajnirane za skrivanje tijekom lova, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • NESTVARAN_1 24.10.2012.

    glupost, da bude smak svijeta, mogu se sakrit i 500 metara pod zemljom i nece se spasiti.

  • marnik954 19.10.2012.

    Od svih sranja koja imamo ovo spada u veća sranja seratora koji ne prestaju srati! Oprostite na neprimjerenom riječniku, ali..!

  • anonymous11 19.10.2012.

    da 6 metara koji kreteni metalne cjevi od 1km sirene ti nece pomoc i uslucaju radiacije 1 km metala je smece

Komentiraj...
Vidi sve komentare