To je to što me zanima!

Prodali su 18 milijuna Kinecta, na Windowse stiže od veljače

Šef Microsofta Steve Ballmer rekao je da se trenutno koristi više od 66 milijuna Xboxa. Prodali su 18 milijuna Kinecta, a u veljači će ga predstaviti za Windowse
Vidi originalni članak

Microsoft je u ponedjeljak izvijestio da su u nešto više od godine dana od lansiranja prodali više od 18 milijuna Kinecta za svoju konzolu Xbox. To im je pomoglo da po prodaji prestignu Sony Playstation i Nintendo Wii, piše Reuters

Kinect je dodatak za Xbox kojim korisnici igraju igre i upravljaju uređajem gestama i glasovnim komandama. 

Šef Microsofta Steve Ballmer rekao je da se trenutno koristi više od 66 milijuna Xboxa te je aktivirano 40 milijuna pretplata na Xbox live uslugu. Najavio je da će 1. veljače otkriti neke mogućnosti Kinecta za Windows korisnike, no nije otkrivao o čemu se točno radi.

Ovo je bilo Ballmerovo zadnje pojavljivanje na CES-u, a na pitanje što očekivati od Microsofta rekao je "Windowsi, Windowsi, Windowsi". Nova verzija operativnog sustava, Windows 8, trebala bi na tržište izaći kasnije ove godine. 

Najavili su i suradnju sa News Corpom Ruperta Murdocha, čime će sadržaji Fox Newsa, Wall Street Journala i drugih medija stići na ekrane pretplatnika na Xbox live.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ciLa 10.01.2012.

    Što manje micanja to bolje, prava igrica za Amerikance, još par hamburgera sa strane i ne može bolje....:):):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare