To je to što me zanima!

Prozirni ekrani uskoro će biti svuda oko nas, kaže Samsung

Ekran od 46 inča koji je dobio nagradu za inovaciju na CES-u kreće u masovnu proizvodnju. Samsung ih vidi na hladnjacima, platformama podzemne, u medicini...
Vidi originalni članak

Samsung je objavio u srijedu kako kreće s proizvodnjom prozirnih ekrana dijagonale 46 inča, kakve su predstavili na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu. Proizvodnja će početi ovog mjeseca, ali nisu rekli kada će prozirni televizori biti na tržištu, i još bitnije kakva će biti cijena.

- Prozirni paneli, uzbudljiva su primjena tehnologije zaslona nove generacije koja ima neograničen potencijal u promjeni naših navika u sljedećim godinama - rekao je Younghwan Park iz Samsung Electronicsa. 

Panel koji ima kontrast 4500:1 i prikazuje sliku rezolucije 1366x768 dobio je nagradu za inovaciju na CES-u.  Samsung predviđa da će se ovakvi ekrani koristiti za proizvodne vitrine, vrata komercijalnih zamrzivača kao i vrata platformi na stanicama podzemne, ali i za e-ploče, info prozore te u medicini i mobilnim uređajima. Na tržištu je već njihov 22 inčni prozirni ekran.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SlavenAndrić 19.01.2012.

    bas prakticno kome se da otici par metara do stola da posalje s pc/laptopa/smartphone mail, ovo ce revolucionirat svijet...zapitajte se koliko ste puta u kuhinji htjeli poslat mail a niste bili u mogucnosti? sada se doslovno nemorate micati...zar postoje debili na svijetu koji misle da je ovo super stvar?

  • MAX 2010 18.01.2012.

    brišite članak da djeca ne videe

  • drug Tito_1 18.01.2012.

    mogli bi i ljudi postat prozirni......

Komentiraj...
Vidi sve komentare