To je to što me zanima!

Pucnjava "u oblaku": Hawken igrali na televizoru i na tabletu

Hawken je mech pucačina koja stiže krajem godine, a Nvidia i Gaikai prikazali su i kako će se igra moći igrati 'u oblaku'. Za igru koja nema instalacije izgleda super
Vidi originalni članak

Krajem godine izaći će besplatna mech pucačina Hawken, a šefovi Nvidije i cloud gaming servisa Gaikai nedavno su na GTC2012 skupu baš na ovoj igri prikazali kako će se Hawken moći igrati 'u oblaku'. Na demonstraciji igre jedan igrač je igrao igru na LG televizoru dok je drugi protiv njega igrao na Asus Transformer tabletu, piše Venture Beat. Igra 'u oblaku' pokreće se iz browsera, nema instalacije i ne ovisi o performansama računala.

Sama igra Hawken 'vrti' se na Unreal engineu, a iako je besplatna, u igri će biti moguće za stvarni novac kupiti razne dodatke za robote i oružja. 

Sony će na E3 sajmu sljedeći tjedan navodno predstaviti suradnju s cloud servisom Gaikai ili OnLive za Playstation hardver, no još nije poznato radi li se o PS3 ili Viti. Potvrde li se ove glasine, to bi moglo utjecati i na razvoj PS4 konzole jer bi Playstation 3 mogla nastaviti služiti kao platforma s koje bi se igrale nove 'cloud' igre.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare