To je to što me zanima!

Quglitza: Testirajte reflekse zaraznom hrvatskom igricom

Inovativna igra hrvatskih autora ušla je u pet trenutno najpopularnijih igara na Android platformi. Igra zahtijeva koncentraciju i dobre živce i prilično je zarazna.
Vidi originalni članak

Varaždinski studio RosterBee otprije je poznat po arkadnim igrama za mobitele, a novom igrom pod imenom Quglitza nadaju se pridobiti simpatije igrača diljem svijeta. Ako sudimo po interesu koji je igra po izlasku izazvala - zasad im vrlo dobro ide.

Ova inovativna igra zahtijeva ponajprije dobre reflekse i čeličnu koncentraciju . Koncept djeluje jednostavno, potrebno je samo okretati rubove ekrana i odbijati kuglicu. Bitno je da se boja na rubu ekrana i boja kuglice poklope. No, v eć pri prvom pokušaju postaje jasno da uopće nije tako jednostavno kako se čini, ali je jako - zarazno.

Prve ocjene i recenzije korisnika su vrlo pozitivne, a igra je ušla u pet  trenutno najpopularnijih igara u Googleovom Play Storeu.

Igru možete besplatno preuzeti na svoje uređaje, a dostupna je na Android i iOS platformama .

Jeste li već isprobali Quglitzu?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • krmetar 28.03.2015.

    em je glupa igra, em je glupo ime. napisi vec kuglica ako je prokleta kuglica

  • Qatayam 25.12.2014.

    "Inovativna igra hrvatskih autora ušla je u pet trenutno najpopularnijih igara na Android platformi. " Bezobrazno lažete po tko zna koji put. Igru gotovo nitko nije skinuo čak niti nakon vašeg članka a tvrdite da je iznimno popularna. "Installs 1,000 - 5,000" Svi znaju da popularnije igre imaju barem 100 000 downloada. Usput igra je bezveze. Ti članci se pišu preko veze.

  • Zalac 24.12.2014.

    Preloše

Komentiraj...
Vidi sve komentare