To je to što me zanima!

Razbio Teslu da spasi vozača, a pogodite tko plaća popravak...

Njemačka: Vozač Tesle svojim je autom na autovesto zaustavio drugi koji se nekontrolirano kretao nakon što je vozaču pozlilo. Šteta na Tesli je nekoliko tisuća eura. Javio se Elon Musk...
Vidi originalni članak

Vozač Tesle spasio je u ponedjeljak život vozaču Passata. Tom mu je prilikom oštećen automobil. Štetu će mu platiti milijarder Elon Musk (45), osnivač Tesle. 

U ponedjeljak navečer Manfred Kick (41) iz Münchena vozio se autocestom kada je primijetio Passat koji krivuda. Vozač (57) Passata imao je moždani udar i njegovo se vozilo nekontrolirano kretalo po cesti. Dok su ga drugi vozači obilazili, Kick mu je Teslom prepriječio put i zaustavio Passat. Čovjeku je spasio život i spriječio je veću nesreću.

Na Tesli je nastala šteta od nekoliko tisuća eura. Na tu je vijest naišao Musk koji je u srijedu na Twitteru objavio kako će on platiti štetu koja je Kicku nastala na vozilu, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • BLACKDOG 17.02.2017.

    Za ovo treba srca i pameti, svaka čast Herr Kick!

  • --- DAVOR --- 17.02.2017.

    Klap-klap musk, svi će gromoglasno zapljeskat a u biti samo je promišljeni biznismen kojem je ovo reklama bolja nego da je u njih ulupao milijardu diljem svijeta, em se besplato piše o njemu em ispada empatićan,susretljiv, ma svetac!

  • sit_lazi 17.02.2017.

    Nije morao popravljat, mogao mu je dati novi auto

Komentiraj...
Vidi sve komentare