To je to što me zanima!

Razotkrili modne blogerice: Retuširaju fotke za Instagram

Lažno spontane fotografije koje objavljuju na Instagramu uljepšavaju Beyonce i Rihanna, a sad su na djelu razotrkivene i modne blogerice i razne internet zvijezde
Vidi originalni članak

Modne blogerice i zvijezde Instagrama strahovito je naljutila osoba koja se krije iza profila wephotoshoppedwhat, a koja u zadnje vrijeme razotkriva kako su naizgled spontane slike koje objavljuju na toj društvenoj mreži zapravo potpuno nestvarne i retuširane.

Blogerice i internet zvijezde najčešće se prikazuju mršavijima nego što jesu, uljepšavaju si kožu i kosu, naglašavaju šminku te dodaju preplanulu boju kože, a korisnik Instagrama koji na to upozorava postao je prepoznatljiv po strelicama kojima upućuje na manipuliranje na fotografiji. Iako smo navikli da se fotografije, osobito za modne časopise, obrađuju- ponekad i do neprepoznatljivosti modela, a neke od zvijezda poput Beyonce i Rihanne uhvaćene su da uljepšavaju i fotografije koje objavljuju na Instagramu, modne blogerice prikazuju se kao obične djevojke i hvale se autentičnošću.

Profil je odmah među internet zvijezdama digao puno prašine - mnogi su se naljutili jer im je pala krinka odnosno jer je razotkriveno da ipak nisu savršeni kakvima se prikazuju, a osobu koja stoji iza profila prozivaju za zlobu i zavist. Wephotoshoppedwhat odgovara kako svojim lažnim, savršenim slikama modne blogerice uništavaju samopouzdanje običnih djevojaka te kako laž treba nazvati pravim imenom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • west86 31.12.2014.

    Moj zivot je bio jedna velika laz, hvala vam 24sata sto ste mi otvorili oci i sto ste razotkrili te prevarantice!!!

  • rvackaSprdnja 31.12.2014.

    Zašto Yugić ima grijače zadnjeg stakla??? Da vam se ne bi po zimi ruke smrzle dok ga gurate :))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare