To je to što me zanima!

Remen će pratiti vaše zdravlje, a za poziv samo dodirnite uho

C-Lab je Samsungov laboratorij u kojem radnici mogu razvijati svoje ideje, a sada će Samsung prvi put prikazati neke od projekata na sajmu u Las Vegasu
Vidi originalni članak

Samsung će sljedeći tjedan na CES-u u Las Vegasu otkriti i niz projekata na kojima su radili u svom tajnom laboratoriju Creative Lab.

Posjetitelji sajma tako će moći vidjeti Welt, pametni remen koji izgleda kao sasvim običan remen, ali pomaže zadržati liniju tako što prati korake i vrijeme koje ste proveli sjedeći, ali i kada i kako jedete. Podatke koje prikuplja moći će poslati u posebnu aplikaciju na analizu. 

Samsung

Rink je nova vrsta kontrolera koji prati pokrete ruku, a služi da bi iskustvo virtualne stvarnosti podigli na još višu razinu. Njihova je zamisao očito da ga se koristi s Gear VR sustavom u igrama ili raznim aplikacijama. Dizajnirali su ga kao narukvicu koju možete nositi oko ruke. 

Samsung

TipTalk je vjerojatno najčudniji proizvod. U osnovi je to remen za vaš pametni sat, poput Gear S2, ali pritom možemo slušati glazbu ili primiti pozive prislonimo li prst na uho.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 04.01.2016.

    remen ce pratitit vase zdravlje a i usput zraciti cjelo tijelo

  • Potato 30.12.2015.

    Ja vec imam ovaj remen, ak dodem do zadnje rupice nije dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare