To je to što me zanima!

Rezultati prvog istraživanja o hrvatskoj influencerskoj sceni

Na konferenciji DIABLOG prezentirat će se rezultati prvog istraživanja o hrvatskoj influencerskoj sceni
Vidi originalni članak

Povodom drugog izdanja konferencije DIABLOG, agencija DIALOG komunikacije provela je prvo istraživanje o stanju influencerske scene u Hrvatskoj, a rezultati istraživanja premijerno će se prikazati na konferenciji koja se održava 14. studenog u zagrebačkom hotelu Academia.

Osim predstavljanja rezultata istraživanja o influencerima, kao i najnovijeg istraživanja o blogerima, te predavanja Erin Salisbury iz Ketchuma, na konferenciji će se održati prezentacije najboljih kampanja, kao i razgovor s influencericom Jelenom Perić, djevojkom koju na Instagramu prati milijun fanova. Program u cijelosti možete vidjeti ovdje.

Ambiciju DIABLOGA da postane ključna platforma za izmjenu razmišljanja i stavova između blogera, influencera, agencija, medija i oglašivača prepoznali su Dukat, Nivea, INA, American Express, Avon, Coca-Cola HBC i The Famous Grouse kroz sponzorstvo i sudjelovanje u programu.

Novosti o konferenciji možete pratiti na web stranici http://www.diablog.hr, kao i na Diablog društvenim mrežama (DIABLOG Facebook i Instagram).

Idi na 24sata

Komentari 7

  • scythe 23.10.2017.

    Nikad čuo ... jesu li to još jedni iz niza LGBTQ ... I ... ?

  • 23.10.2017.

    lol koje zanimanje je ovo

  • snoopylove4ever 22.10.2017.

    Haa??

Komentiraj...
Vidi sve komentare