To je to što me zanima!

Rockstar potvrdio: Novi GTA moći ćemo igrati na proljeće

Grand Theft Auto V radnju vraća u Los Santos, a igra će prvo izaći samo za PS3 i Xbox. Iz Rockstara nisu rekli kada bi mogla biti dostupna i PC verzija igre
Vidi originalni članak

Rockstar je u utorak potvrdio na svojim stranicama kako će Grand Theft Auto 5 izaći na proljeće sljedeće godine za Playstation 3 i Xbox 360 konzole. U novom nastavku megapopularnog serijala radnja je smještena  u današnje vrijeme na jugu Kalifornije. Kako kažu iz Rockstara, GTA 5 donosi i najveći virtualni svijet u kojem će igrači moći raditi sve što su navikli od serijala, a radnja je smještena u Los Santos, grad  baziran na Los Angelesu, koji se prvi put pojavio u GTA: San Andreasu. 

Uz to, od sljedećeg tjedna igra će se moći i naručiti, a tijekom studenog bi trebalo biti poznato još detalja o igri i novom junaku. Mashable piše kako su iz Rockstara izjavili da su trenutno fokusirani na konzole te da nema detalja o datumu izlaska PC verzije. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • MatijaKreber 02.11.2012.

    igre gta su zakon

  • kewin 01.11.2012.

    Bilo bi čudno da ne portaju igru za pc... ali nebi bilo čudno da ga zribaju ko gta4... ipak pc prodaja je isto dobra... Veliki Rockstar če svaku lipu izvuči što se tiče svega... al cijena ps3 pada polako pa više i nije tolko skup.

  • Brzopoteznik 01.11.2012.

    Sačekat ću nisam bezveze kupio vrhunski komp da bi sad kupovao ps3,malo previše forsiraju te konzole što se mene tiče još,shvaćam igrivost i sve to,ali ja se nekih grafičkih detalja ne mogu odreći......

Komentiraj...
Vidi sve komentare