To je to što me zanima!

Samsung ima novi telefon koji dolazi sa zakrivljenim ekranom

Evolucija ekrana okreće se prema savitljivim, zakrivljenim ili preklopnim dizajnima ekrana koji omogućuju razvoj potpuno novih oblika mobitela ili nosivih gadgeta
Vidi originalni članak

Samsung je odlučio pokazati tko je glavni inovator te su najavili da će u listopadu predstaviti i pametni telefon sa zakrivljenim ekranom, piše Reuters. Zakrivljeni ekrani prvi su korak u evoluciji ekrana koji se okreću prema savitljivim ili preklopnim dizajnima, što će omogućiti razvoj potpuno novih mobitela ili nosivih gadgeta i u konačnici radikalno izmijeniti tržište. 

- Planiramo predstaviti telefon sa zakrivljenim ekranom u listopadu i to u Južnoj Koreji - rekao je u srijedu D.J. Lee, šef Samsungova mobilnog odjela. Telefon će imati OLED ekran, a to su jedini detalji koji su poznati oko novog uređaja.

Samsung je još u siječnju predstavio prototipe uređaja sa zakrivljenim i savitljivim ekranima te ekran koji se  'produžio' i na stranicu telefona. No, ono što je ključno je masovna i jeftina proizvodnja ovakvih ekrana koji moraju biti iznimno tanki i otporni. 

Zakrivljeni ekrani u posljednje vrijeme se češće mogu vidjeti na OLED televizorima nekoliko vodećih proizvođača. 

Samsungov zakrivljeni ekran želi vas okružiti svojom slikom

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tutek 20.12.2013.

    Nemam zakrivljeni mozak pa me ne zanima.

  • budala1235 25.09.2013.

    glupost

  • ŽeljkoŽeljkov 25.09.2013.

    nek je zakrivljen...lakse dupe da se brise

Komentiraj...
Vidi sve komentare