To je to što me zanima!

Samsung lansirao LTE verziju Galaxy Zoom mobitela-fotića

Galaxy S4 Zoom nudi 10x optički zum, kameru od 16 megapiksela, 4,3-inčni ekran i dvojezgreni 1,5 GHz procesor. Dolazi s 8 GB interne memorije i 1,5 GB RAM-a
Vidi originalni članak

Samsung je u petak predstavio novu verziju Galaxy S4 Zooma, hibrida mobitela i fotoaparata, koji je od danas dostupan na europskom tržištu. Aktualni model sad je dobio LTE podršku, koja će omogućiti da još brže dijelite fotografije i drugi sadržaj. Young Lee iz Samsunga kaže kako je Zoom LTE namijenjen korisnicima koji žele snimati izvanredne fotografije pomoću uređaja koji je uvijek s njima i koje mogu dijeliti trenutno i jednostavno. Ostale značajke Zooma ostale su iste. Samsung navodi da će telefon biti u ponudi niza operatera, poput Deutsche Telekoma, Tele2, TelaSonere i Orangea.

S4 Zoom nije najtanji Galaxy, zato ima 10x optičko zumiranje

Idi na 24sata

Komentari 5

  • girl123b 31.08.2013.

    fora ali vecini ljudi ne treba takav mob-fotić . dizajn mu smanjuje tržište

  • misko2k 30.08.2013.

    Šta će mi LTE , kad danas svatko ime mobitel koji ima "tethering", odnosno da preko mobitela uđeš sa svakim uređajem koji WiFi ima. Glupost da zbog fotoaparata moram imat još jednu karticu gdje moram pretplatu plaćat ili nabijat kredit !

  • CptNemo 30.08.2013.

    aha ciljaju na tržište onih koji i dalje stoje iza tvrdnje da mobitel nikad pa nit onda neće imat kvalitetu slike dostojnu nit najjeftinijeg digitalca.Pa dobro..baš da viudimo testove ovog čuda, a ako je isti chip i toj "16MPix" kameri koji stavljaju i u mobitele onda -- lol..

Komentiraj...
Vidi sve komentare