To je to što me zanima!

Samsung podsjetio Apple: Mi smo prije imali zlatne telefone

Appleov iPhone 5S pokazao se kao pravi hit, a Samsung je odlučio naglasiti da je njihov Galaxy S4 i prije bio dostupan u zlatnoj boji, a da imaju dugu zlatnu povijest
Vidi originalni članak

Zlatni telefon nije Appleova, ali ni Samsungova izmišljotina, no bitka za titulu kralja svjetskog tržišta pametnih telefona je toliko žestoka da se ne smije pokazati slabost ili zaostajati. A i svaki dodatni kupac je bitan. 

Appleov iPhone 5S u zlatnoj boji toliki je hit da su njegove zalihe brzo rasprodane, a Samsung je prošli tjedan na društvenim mrežama istaknuo kako i oni imaju zlatni Galaxy S4. No, da ne bi to stalo na tome, morali su istaknuti i da je njihov zlatni S4 bio u prodaji dva dana prije predstavljanja novog iPhonea. 

Kako bi pokazali svoju dugovječnu ljubav prema zlatnoj boji, na svom su blogu pokazali i starije modele zlatnih Samsungovih uređaja, među kojima su i modeli iz 2004. godine.  Tek treba vidjeti hoće li im ova taktika donijeti nove ljubitelje zlatnih Androida.

S druge strane čini se da Apple neće neće rezervirati zlatne nijanse samo za iPhone. Kako prenosi Daily Mail, popularnu boju mogao bi dobiti novi iPad mini, ako je vjerovati slikama koje su procurile iz Kine. Nova generacija manjeg tableta bi također mogla dobiti i isti senzor otiska prsta kakav se nudi u iPhoneu 5S. Njegovo predstavljanje moglo bi uslijediti već tijekom listopada. 

Zlatna groznica: Nakon Applea i Samsung je najavio zlatni S4

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Kaiser Sosse 01.10.2013.

    To nema nikakve veze sa zlatom,a i da ima,što je jedino koriste Ruski oligarsi i mlijijarderi eura i dolara imali su Nokiu i par jakih mafijaških bosova koji imaju kaoo faul legitimne poslove i udijele i uspiješnim kompanijama i oni drugi seljačine i seljaci rođeni bez ukusa ili operirani od njega ili sa totalno brutalnim neukusom,iako iphone 5s te varijante zlatne boje ima cinično veću prođu neko s4,pogotovo materijali izrade....ne razumijem želju za telefonom zlatne boje ali zlatnim čistom,finu-u mekanom i odlično ispoliranom nebi smetalo,osim što je mekanije i žuće,ali od bijelog 18-ice i titana bi bila extra kombinacija,što naravno jest.Neupitno.

  • CptNemo 01.10.2013.

    Kad smo već kod toga - Motorola je PRVA imala zlatne telefone.

  • da objasnim 30.09.2013.

    Xperia rulz......................... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare