To je to što me zanima!

Samsung u Zagrebu predstavio nove Neo QLED 8K televizore

Uz nove modele televizora, Samsung je pretvorio predsjednički apartman hotela Sheraton u svoj prikaz pametnog doma s najnovijim uređajima
Vidi originalni članak

Samsung je ovaj tjedan u zagrebačkom hotelu Sheraton predstavio najnovije uređaje za 2022. godinu za korištenje unutar doma. Koncept pametnog doma izložili su u predsjedničkom apartmanu i u njemu prikazali sve što nude, od usisavača, hladnjaka, pročistača zraka, do najnovijih Neo QLED 8K televizora te pametnih projektora. 

- Želja nam je bila prikazati nevjerojatan Samsung ekosustav jer je doživljaj ovih proizvoda ipak najbolji kada ih možemo vidjeti u njihovom punom sjaju i prirodnom okruženju - rekao je Dino Kovačević, voditelj CE poslovanja, Samsung Electronics Adriatic.

Novi modeli pametnih televizora za 2022. godinu

Novi Neo QLED televizori opremljeni su najnovijim Neural Quantum 8K procesorom, Quantum Dot tehnologijom za impresivni prikaz boja i detalja te Dolby Atmos tehnologijom za snažan i kvalitetan zvuk. Dodatno, predstavljen je i novi The Frame – popularni model Samsung lifestyle televizora koji je s novim mat zalonom još lakše zamijeniti za sliku, a izložili su i Freestyle prijenosni projektor. koji može biti pametni projektor, zvučnik i ambijentalno osvjetljenje u jednom.

Unaprijeđena Bespoke linija

Uz Samsung Bespoke hladnjake i mikrovalne, Bespoke linija za 2022. godinu dobila je još jedan uređaj - Bespoke Jet usisavač. Riječ je o unaprijeđenom modelu Jet usisavača koji donosi pametne značajke za efikasnije čišćenje doma, ali i vrlo moderan, elegantan  dizajn. Dolazi uz All-in-One Clean Station postolje koje omogućava automatsko punjenje, sadrži višeslojni sustav filtracije od 99,999% za ispuštanje čistog zraka i stvaranje zdravog okruženja te osigurava usisnu snagu od 210W.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pushing I Lizing 09.04.2022.

    Sta ce mi moderni televizori kad nemam sta gledati na njima ionako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare