To je to što me zanima!

Samsungov Galaxy S10 dobit će divovski ekran i 6 kamera?

Samsung bi na sajmu MWC u Barceloni trebao otkriti čak četiri nova Galaxy S10 mobitela, no mjesec dana kasnije trebali bi vidjeti i konačnu verziju njihovog preklopnog mobitela
Vidi originalni članak

Samsung bi krajem veljače sljedeće godine trebao predstaviti nove Galaxy S10 telefone, a prema svemu sudeći stiže veliki val promjena za njihove telefone. Ipak se radi o jubilarnom modelu, a posebna varijanta trebao bi biti pravi tehnološki monstrum, objavio je Wall Street Journal.

Telefon poznat pod nazivom kodnim nazivom Beyond X imat će tako 6,7-inčni ekran, čak šest kamera te 5G podršku. Osim njega, Samsung bi trebao imati još tri standardna S10 modela s ekranima između 5,8 i 6,4 inča, a oni će dobiti između tri i pet kamera. 

Nakon ovih telefona koje bi trebali vidjeti na sajmu u Barceloni, Samsung bi tijekom ožujka trebao predstaviti i konačnu verziju svog preklopnog mobitela sa savitljivim ekranom. 

Uz to, telefoni bi prema glasinama trebali imati i različite tipove 'zuba' na vrhu ekrana kako bi mogli dobiti više prostora za ekran, odnosno ne bi trebali biti na svim modelima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 357 22.11.2018.

    Morat cemo nositi ruksak ako zelimo imati mobitel?

  • Paleontolog 21.11.2018.

    Nikad mu vise necu moc bit u mrtvom kutu

  • Jedan_dečko 21.11.2018.

    mmm preklopni

Komentiraj...
Vidi sve komentare