To je to što me zanima!

Savršeni poklon: Teško ćete pogriješiti komadom nakita

Ako još uvijek nemate ideju i niste odabrali što pokloniti svojoj odabranici ovog Božića, jedno je sigurno - s komadom nakita nikada ne možete pogriješiti.
Vidi originalni članak

Svaka žena voli se ponekad okititi blještavim komadićem nakita. Čak i ako ne znate koji točno oblik, veličinu ili materijal vaša odabranica voli, sa srebrom i očaravajuće sjajnim kamenom nikako ne možete pogriješiti.

Očaravajuće naušnice

Blještave naušnice svakako bi bilo koju osobu nježnijeg spola mogle ostaviti bez riječi. Izrađene su od srebrnog postolja, a obložene Vintage Swarovski kamenom. Mjere ovih zapanjujućih naušnica su 0,6 cm (duljina) i 0,6 cm (širina). Rijetko koja dama ostaje ravnodušna pred Swarovski kristalom koji apsolutno sjaji pod svakim svjetlom. Provjerite i kupite ovdje!

Složite svoju narukvicu

Ako se vaša odabranica pak voli zaigrati nakitom i kombinirati ga prema svojoj omiljenoj kreaciji, onda je Pandora srebrni privjesak u obliku nekoliko spojenih srca idealan poklon na nju. Naime, osim što joj ovim poklonom na veoma jedinstven način izjavljujete ljubav, stvaralački proces kojim si pomoću privjesaka sama može ukrašavati bilo koju narukvicu ili ogrlicu svakako je neprocjenjiv. Svaka kreativna žena poželjet će ovaj komad nakita u svojoj kolekciji.

Kutijica za nakit

Ako ne znate u što zamotati ove divne poklone koji će oduševiti svaku damu, najjednostavnije je smjestiti ih u Pandora kutiju za nakit. Malih dimenzija (5 cm x 5 cm x 5 cm) i jednostavne bijele boje, elegantna kutija idealna je za pohranu vrijednih komada nakita. Kliknite ovdje i kupite je.


Idi na 24sata

Komentari 1

  • CUKRENA. 10.12.2015.

    Lijepe su ali zašto kupiti na Amazonu kad ima toga i kod nas, skoro na svakom kantunu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare