To je to što me zanima!

Šokantne snimke: Kad zaspiš za volanom i još se ne vežeš...

Vozač kamiona poginuo je nakon što se zabio u središnju pregradu i izletio kroz staklo. U SAD-u je putnik izletio kroz auto koji je udario u naplatne kućice. Nisu bili vezani
Vidi originalni članak

Šokantne snimke dviju prometnih nesreća u proteklih nekoliko dana pokazuju koliko opasno može biti kad se ne vežete u vozilima. 

Prva pokazuje automobil koji se u punoj brzini zabio u betonsku pregradu na naplatnim kućicama, a od siline udara jedan od putnika je odletio nekoliko metara u zrak.

Kako prenosi Daily Mail, automobil se u naplatnu postaju zaletio 3. lipnja na Floridi. Od siline udara auto se potpuno smrskao, a vidi se i plamen. Trenutak kasnije može se vidjeti i vozač koji je sam izašao iz vozila. 

U automobilu je bilo petero ljudi i svi su nakon pružene liječničke pomoći pušteni kućama, a iz policije navode da je uzrok ove nesreće umor. 

Umor je najvjerojatnije bio uzrok i nesreće na Tajlandu. Vozač kamiona Yuttapong Hawilee (39) zaspao je za volanom i prešao preko četiri prometna traka te se zabio u središnju pregradu.

Kako nije bio vezan, od siline udara izletio je iz kamiona, a na njega je naletio automobil koji je i snimio udarac. Hitna pomoć je ubrzo stigla i vozača su prebacili u bolnicu, no ozljede su bile preteške te je ubrzo preminuo.

Iz policije kažu kako sumnjaju da je vozač zaspao za volanom ili je pokušavao izbjeći drugo vozilo te je naglo skrenuo, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bucokobasica 13.06.2018.

    Mislim da je ovaj koji je izletio iz auta samo ogreban,da,pusten kuci jel???

  • 1runner 13.06.2018.

    SAD,Tajland,ma isti tuki :)

  • Čavoglavi Hrvat 13.06.2018.

    U u u u u Tajlandu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare