To je to što me zanima!

Sony je videom najavio novu Xperiju Z1, otkrit će je 4. rujna

Nova verzija Sonyjevog top modela Xperije Z, trebala bi imati puno moćniju kameru, a model Z1 otkrit će u Berlinu. Uz nju stižu i Sony leće za Android i iOS uređaje
Vidi originalni članak

Sony je na YouTubeu u utorak objavio video  kojim najavljuju svoj novi top model, a u naslovu ponosno kažu da će 'najbolje od Sonyja postati još bolje'. Telefon bi trebali predstaviti 4. rujna u Berlinu, a na Twitteru su objavili i status '3, 2, ..što je sljedeće?', koji je u skladu s očekivanjima da će se telefon zvati Z1. 

Nova verzija Xperije Z, kodnog imena Honami, trebala bi kao ključni adut imati 20-megapikselnu kameru, kojom bi se trebali boriti protiv Samsungovog Galaxy S4 Zooma i Nokijine Lumije 1020. 

Uz sam telefon, strani mediji prenose i kako se očekuje da će Sony predstaviti leće kao dodatke za bilo koji Android ili iOS uređaj. Njima bi se telefon mogao pretvoriti u puno moćniji fotoaparat.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • josip1902 28.08.2013.

    nekako se mislim dali da uzmem xperiu ili auto ???

  • Dax1990 27.08.2013.

    Kupio neki dan Sony Xperiu Z, i jako mi se svidjela, malo promjene ne skodi... Medutim, pogresno ubacim sim karticu, i popucaju mi oni citaci za sim kartice, i odem sa garancijom u servis, nakon 2 tjedna mi jave, da sony ne prodaje maticne ploce posebno, da im je preskupo da mi novi uredaj dadnu, a i puno vremena traje popravak ioako su oni u guzvi pa ne mogu to odradit, i naravno poniste garanciju.. E zbog toga mi se ne svida Sony i ovo novo njihovo pravilo... Za Samsung sve dijelove mozes kupit na internetu... Ioako je mobitel dobar, cim se popravi, prodat cu ga, posto me strah drugih kvarova, a onda mobitel mogu baciti u smece..

  • AntonioGrgurić 27.08.2013.

    opop dobri su mi ti novi smartphonovi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare