To je to što me zanima!

Sony otkrio izgled PS4, 100 dolara je jefitniji od Xbox Onea

Nakon što je Sony na E3 sajmu otkrio izgled i cijene za PS4, mnogi su rekli kako su upravo ovdje zadali jak udarac Microsoftu čija je konzola prilično skuplja
Vidi originalni članak

Sony je u utorak objavio potpuni izgled svoje konzole Playstation 4, a otkrili su i kako će koštati 399 dolara, 100 dolara manje od izravnog konkurenta Xboxa One. Iz Sonyja su rekli i da konzola neće zahtijevati internetsku vezu za igre ili prijavu na uređaj, a moći će se igrati i rabljene igre. 

Konzola će u prodaju krajem ove godine, nešto nakon početka prodaje Xboxa. Cijena u Europi trebala bi biti 399 eura, piše Independent. Navode kako je u razvoju više od 140 igara za novu konzolu.

Xbox One će koštati 499 eura u Europi, a dolazit će s hard diskom od 500 GB i Blu-ray playerom. U trgovine stiže u studenom.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • komentator s marsa 13.06.2013.

    nacitao sam se ovih gluposti oko xbox-a i ps4 ovih dana, nije da me i najmanje zanima ali di god odem mi iskacu članci i komentari o tome. meni je smješno iskreno šta vas zamara, nekakve igrice?! mislim aj svako ima svoj hobi prem da je po meni taj hobi prilicno glup ali aj neka. ali radite od toga filozofiju. stvarno mi vas je žao.

  • AKAtsuki 13.06.2013.

    xbox one je ocaj. na njihovoj sluzbenoj stranici sam procitao jedan od featursa i on glasi:"Kada vam netko dode u goste moze slobodno igrati vase igrice na vasoj konzoli." ma nemoj mi rec, ovo je revolucija u svijetu igrica. svi smo mislili da ce xbox malo popraviti dojam na e3 ali ne, oni jos napravili gore. necu kupit ni xbpx ni ps4, pc je jednostavno najbolja opcija koja postoji!

  • domothebeast 13.06.2013.

    Silovanje Microsofta... Crash and burn

Komentiraj...
Vidi sve komentare