To je to što me zanima!

Sony potvrdio: PlayStation 4 u Hrvatsku dolazi tek 29. siječnja

Konzola za četiri dana službeno stiže u veći dio zapadne Europe, a nama najbliža zemlja je Austrija. U Hrvatskoj će službeno biti dostupna tek od 29. siječnja 2014.
Vidi originalni članak

Iz Sonyja su u ponedjeljak objavili kako će konzola PlayStation 4 u Hrvatskoj službeno biti dostupna tek od 29. siječnja. No, tko želi igrati najnovije igre moći će po konzolu od 29. studenog i do Austrije, koja je među državama u kojima će konzola za četiri dana službeno biti dostupna. Naravno, moguće je da će neki trgovci svojim kanalima konzolu dopremiti i ranije. 

Konzola bi u Hrvatskoj trebala biti dostupna po cijeni od 3299 kuna, a nešto skuplji bit će set koji će uključivati Killzone: Shadow Fall. 

- Veoma smo uzbuđeni zbog dolaska PS4 u Hrvatsku, ali i zato što možemo ispuniti visoka očekivanja igrača koji su strpljivo čekali objavu datuma lansiranja - navodi Steve Foster iz Sony Computer Entertainment Europe.

Inače, prvog dana prodaje Sony je u Sjevernoj Americi prodao milijun novih konzola, a sličan je rezultat ostavio i Xbox s konzolom One, koja je stigla na nešto veći broj zemalja.

Uz konzolu će dolaziti i niz novih perifernih dodataka, a do kraja siječnja bi trebale stići dodatne PS4 igre. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • strmi007 04.12.2013.

    PC!

  • Anchor 26.11.2013.

    Ma ne mogu vjerovati, tek koncem sijecnja? Pa tko ce to docekati.....strasno

  • cassini 25.11.2013.

    jel mogu pržene igre na njega???? ak ne - onda ostajem na svom PCju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare