To je to što me zanima!

Stiže pametni sat iz Swatcha, žele se natjecati s Appleom

Najveći proizvođač satova želi preokrenuti pad prihoda te će u sljedećih dva do tri mjeseca predstaviti svoj pametni sat. Stići će u isto vrijeme kad i Appleov Watch
Vidi originalni članak

Swatch planira u sljedećih dva do tri mjeseca predstaviti svoj pametni sat, koji bi na tržište trebao stići baš u vrijeme kao i Apple Watch koji će mu biti glavni rival. Iz Swatcha su za TNW rekli kako će sat imati  alate za komunikaciju, mobilno plaćanje u trgovinama te aplikacije koje rade s Windowsima i Androidom, bez spominjanja Appleova iOS-a. Jedna stvar koju direktor kompanije Nick Hayek ističe u intervjuu za Bloomberg je da "sat neće trebati puniti", što je velik prigovor na mnoge satove koji su stigli u posljednje vrijeme.

Procjene su da će tržište pametnih satova do 2018. narasti na 10 milijardi dolara, a polovica toga odnosit će se na ljude koji mijenjaju klasične satove pametnima, piše VentureBeat

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jluci82 08.02.2015.

    S obzirom na visoku cijenu ulaznog modela Swatcha i jak franak,pametni Swatch bi mogao stajati nekoliko tisuća kuna.Kvaliteta neupitna.

  • Pametna ovca 06.02.2015.

    Dajte pošaljite kutiju satova vladi,oporbi i saboru,možda se nešto preokrene.

  • zgkid 06.02.2015.

    pa dobro, i 24 sata ima pametne satove sto se prodaju za 79,90 na kioscima. ionako pisete da se nijedna zvijezda ne odvaja od tog sata. grdovic je rolex svoj skinuo kako bi tek masterpiece nosio :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare