To je to što me zanima!

Stiže SIM kartica za besplatan WhatsApp, čak i u roamingu

Putem ove kartice korisnik se može bilo gdje u svijetu spojiti na WhatsApp i komunicirati bez ograničenja i bez troškova roaminga. Njena cijena je 10 eura
Vidi originalni članak

Nakon što je postao dostupan i na računalima, WhatsApp je predstavio još jednu zanimljivu novost. Riječ je o SIM kartici WhatSim čija je svrha korištenje aplikacije WhatsApp preko internetske mreže bilo kojeg mobilnog operatora. Putem ove kartice korisnik se može bilo gdje u svijetu spojiti na WhatsApp i komunicirati bez ograničenja i bez troškova roaminga.

Cijena kartice je 10 eura, a kad je riječ o slanju tekstualnih poruka nikakvih dodatnih troškova nema. Ono što se dodatno naplaćuje je slanje fotografija i videa. Mobitel u koji stavite karticu automatski će se spojiti na najjači signal, a ako on nestane, naći će signal drugog operatora. 

WhatSim distribuira talijanski Zeromobile koji je sklopio ugovor s preko 400 operatora u 150 zemalja među kojima je i Hrvatska. Isporuka kartica kreće 26. veljače.

Aplikacija WhatsApp besplatna je za skidanje, a ova kartica omogućava da ju koristite bez troškova za internet koji je potreban da bi mogli nesmetano komunicirati. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • El Tractor 13.02.2015.

    Ne zanima me.

  • koment100 24.01.2015.

    Ovo je jako dobra stvar, čekam samo prva iskustva ljudi pa ako se stvarno spaja bez problema na razne operatere širom EU to je super. A ovi što kažu da ima svuda besplatni wifi ne znam o čemu pričaju kada to nije točno.

  • crispy 24.01.2015.

    slj. tjedan idem na sastanak u inozemstvo, baš bi mi dobro došla ova sim kartica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare