To je to što me zanima!

Stiže u kolovozu: Hrvatska igra Bear With Me napokon gotova

Bear With Me će biti dostupan za PC, Mac i Linux po skromnoj cijeni od nekih pet eura, a sudeći prema viđenom, radit će se o dobroj investiciji za sve ljubitelje humora, horora, dijaloga, noira
Vidi originalni članak

Hrvatski studio Exordium Games otkrio je kako je prva epizoda njegove point-and-click avanture šaljivog imena Bear With Me završena nakon tri godine razvoja te će stići na Steam 8. kolovoza 2016.

Bear With Me će biti dostupan za PC, Mac i Linux po skromnoj cijeni od nekih pet eura, a sudeći prema viđenom, radit će se o dobroj investiciji za sve ljubitelje humora, horora, dijaloga, noir tematike i bizarnih premisa. Naime, Bear With Me je sve to i još ponešto.

Više informacija pročitajte na IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Julian Assange 13.07.2016.

    svaka čast, apsolutno cijenim trud i ekspernost u izradi... smatram da je kompleksnost izrade jedne takve klick&point igre sa svim animacijama i dijalozima gotovo na nivou opsežnosti izrade kraćeg animiranog filma... također shvaćam i zašto je igra na engleskom jeziku, međutim ipak apeliram na autorski tim da igru lokaliziraju na hrvatski jezik... ne sjećam se da smo ikada imali jednu takvu igru lokaliziranu na hrvatski jezik, a kladim se da bi se barem 10.000 klinaca (i onih malo većih) veselilo ovakvom uratku (10.000*5 eura=50.000 eura, nije baš za bacit! Pa ako neće hrvatska tvrtka napravit hrvatsku igru, tko će drugi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare