To je to što me zanima!

Sud odbio zabraniti aplikaciju, Uber može voziti u Hrvatskoj

Dok se čeka rasprava o novom zakonu, Prekršajni sud odbio je zabraniti aplikaciju Uber. To znači da se Uber i dalje može koristiti u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Prekršajni sud u Zagrebu odbio je optužni prijedlog Ministarstva prometa kojim je traženo kažnjavanje Ubera. Ministarstvo Olega Butkovića u srpnju je podnijelo prijedlog za ukidanje aplikacije Uber, piše Večernji. Protiv kompanija Uber Croatia i Uber International Holding Inspekcija cestovnog prometa podnijela je optužni prijedlog, a prekršajni sud u Zagrebu sad je taj prijedlog odbio. Iz Ministarstva i Ubera nisu komentirali presudu.  U javnu raspravu uskoro kreće i prijedlog novog Zakona o prijevozu u cestovnom prometu čime će se regulirati i rad Ubera.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • komentator s marsa 24.09.2017.

    Meni nije jasno kako je uopće prijedlog o zabrani aplikacije došao do suda? Kako se to mislilo provoditi? Šta bi policija na ulici zaustavljala ljude i gledala imaju li na mobitelu instaliranu aplikaciju?!

  • ojhrvatskamati 20.09.2017.

    Napkon... Cammeo lopovi koje je lopov Linić spasio, izmedu ostalih svojih prijatelja, će sad malo manje bahati biti

  • 20.09.2017.

    A zašto ne bi mogao voziti,pa bolji su od camilice i ostalih pohlepnjaka za koje neznas da li su ludi,pospani,pod cugom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare