To je to što me zanima!

Svađa divova: Samsung traži zabranu prodaje za iPhone 4S

Apple od Samsunga kupuje čipove i ekrane i jedan su od njihovih najvećih kupaca. Dva tehnološka diva u borbi su za tržište tableta i pametnih telefona još od travnja
Vidi originalni članak

Samsung će tražiti zabranu prodaje novog modela iPhonea 4S, javlja Reuters. Početkom listopada najavili su kako će tražiti zabranu prodaje u Italiji i Francuskoj, a u ponedjeljak su rekli da traže preliminarnu sudsku zabranu u Japanu i Australiji. Optužuju Apple da su u novom modelu svog 'pametnog telefona' bespravno služe Samsungovim patentima.

Apple inače od Samsunga kupuje čipove i ekrane, a dvije su tvrtke od travnja u konstantnim pravnim bitkama u čak deset zemalja zbog tablet računala i pametnih telefona. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • para normal 18.10.2011.

    je li to uopce bitno ,pametni telefoni i glupi ljudi :)))))

  • 17.10.2011.

    Jednostavno,kao i ja,uzmete LG tvrtka u usponu jako kvalitetni mobiteli cookie KP 500 je vec 2 godine u mene u dzepu jedno milijun puta mi je ispao,ali je gumeni oklop...o kvaliteti i brzini da ne govorim...jedina marka mobitela kojoj zasad nemam sta prigovorit...

  • Black tatto_1 17.10.2011.

    Zato su i napravili 4s jer im je Galaxy S II skinuo 4i. Smeča američka, samo vi kupujte telefone kojima se baterija ne može izvaditi. By the way, Apple je godinu dana stopirao izlazak Galaxy Ace telefona i naravno izgubio sudski spor s Samsungom. Da nebi bilo nesporazuma imam Nokiu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare