To je to što me zanima!

Sve ide preko USB-a: Philips ima novi monitor s dockom

Philipsov USB monitor s priključnom stanicom dizajniran je za razne mogućnosti povezivanja uz jednostavno spajanje laptopa sa standardnim USB kabelom
Vidi originalni članak

Philips je ovih dana predstavio novi 21,5-inčni USB monitor s priključnom stanicom, koji je namijenjen korisnicima prijenosnih računala jer omogućuje priključivanje svih uređaja na zaslon, povezivanje s mrežom te uživanje u dodatnom prostoru na ekranu uz izuzetno jasnu sliku živih boja. Monitor 221S6QUMB dimenzijama odgovara 23-inčnim modelima. 

Radi na rezoluciji 1920x1080 pri 60 Hz uz svjetlinu 250 cd/m². Opremljen je s tri USB 2.0 ulaza, a preko USB-a se spaja i izlaz za slušalice, mikrofon i mrežu. U njemu su zvučnici jačine 2W. 

Za razliku od prijašnjih stolnih platformi ili priključnih stanica koji dolaze s dodatnim hardverom i kabelima, Philipsov USB monitor s priključnom stanicom dizajniran je za razne mogućnosti povezivanja uz jednostavno spajanje vlastitog prijenosnog računala sa standardnim USB kabelom, zbog čega su mu i dali slogan "jednostavnost koja ima smisla". 

Uskoro stiže i na naše tržište po cijeni od 1499 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • perete 28.05.2015.

    Fanslave je websajt koji kad se povežete preko njihove stranice na: facebooke, twiter, google+,youtbe prodaje vaše: klikove,likove itd. Isplata može biti zatražena kada dostignete prag od minimalno 15€.Dakle jako jednostavno kad neko želi da poveća rejting neke recimo facebook fan stranice dogovori posao sa fanslave a vi ste njihov uposlenik koji sa klikom "like" zaradi od 0,20 do 0,60 centi po zadatku koji obavi.Link za registraciju: http://www.fanslave.net/ref.php?ref=1243393

Komentiraj...
Vidi sve komentare