To je to što me zanima!

'Svi imamo slične probleme, a najveći je pronaći investicije'

Misija London: Stipe Splivalo iz Travableda bio je s još 11 hrvatskih startupa na susretu s britanskim investitorima, a bez obzira na projekte, problemi su i slični
Vidi originalni članak

U hrvatskom veleposlanstvu u Londonu ovaj tjedan se britanskim investitorima predstavilo 12 hrvatskih inovativnih projekata. Susret predstavnika projekata i investitora organizirao je Bloomberg Tradebook s Uredom britanske vlade za trgovinu i ulaganja. Osim predstavljanja hrvatski inovatori imali su priliku za uspostaviti bolje međusobne kontakte.

- Iako smo u Londonu boravili samo jedan dan, putovanje je bilo iznimno korisno i zanimljivo. Neke naše inovatore po prvi puta sam upoznao i zanimljivo da smo vrlo brzo otkrili kako svi imamo slične probleme pri realizaciji projekata, a najveći je pronalazak investicija - ispričao je Stipe Splivalo, voditelj Travableda. Dodao je i kako se nada da će investitori prepoznati potencijal naših projekata te da će se uskoro javiti. Samu organizaciju i prezentaciju ocijenio je odličnom te se nada da će promocija hrvatskih projekata u Europi biti sve češća. 

Projekt Travabled planira prikupiti na portalu sva dostupna mjesta za invalide kako bi se toj populaciji omogućilo lakše kretanje i putovanje. Kako je Splivalo i sam u invalidskim kolicima komentirao je putovanje i usporedio prilagođenost osobama s invaliditetom u Londonu i Zagrebu.

- Putovanje je prošlo odlično, osoblje je bilo susretljivo i dobro obučeno za rad s teško pokretnim osobama. London me je oduševio. Počevši od taksija u koji sam puno jednostavnije ušao i izašao nego u Zagrebu pa sve do hotela u kojem sam odsjeo. Svuda sam se kretao bez ikakvih prepreka - rekao je Splivalo. Splivalo je na kraju dodao da je prijam u veleposlanstvu u Londonu bio odličan te zahvalio sponzoru Vipnetu koji mu je omogućio promociju projekta.

Misija London: 12 hrvatskih startupa u lovu na investitore

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zahira45 26.10.2013.

    Navijam da Projekt Travabled uspije. Uporno samo, bit će rezultata.

  • CptNemo 26.10.2013.

    Investicije? Kaj je to? Danas je problem "pronaći" (ne)platišu, prvi i osnovni.

  • user_319914 26.10.2013.

    mi se polako ali sigurno ne micemo s iste tocke

Komentiraj...
Vidi sve komentare