To je to što me zanima!

Tele2 u Smart tarifi nudi 3 GB podatkovnog prometa za 35 kn

Tele2 je objavio promotivnu ponudu kojom će korisnici aktivacijom tarife Smart do 31. ožujka dobiti 3 GB podatkovnog prometa i 1000 besplatnih minuta razgovora
Vidi originalni članak

Tele2 korisnici bonova će do 31. ožujka aktivacijom Smart tarife za 35 kuna dobiti 3 GB podatkovnog prometa i 1000 minuta poziva prema svim mrežama u Hrvatskoj.

- Život bez smartphonea postao je nezamisliv, a najgora noćna mora je nemogućnost pristupa internetu baš onda kad vam najviše treba! Kako se Tele2 korisnici ne bi brinuli, dodatno smo pojačali tarifu za bonaše Smart s još više internet prometa. Promotivna tarifa Smart najbolja je ponuda za bonaše i smartphone korisnike na tržištu. Za samo 35 kn mjesečno s uključenih  1.000  minuta  svi naši korisnici imaju slobodu razgovora prema svim mrežama bez razmišljanja tko je od prijatelja na kojoj mreži, a s čak 3GB mogu izvući najviše od svog smartphonea - kaže Ana Zrno iz Tele2.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Vesperian 21.02.2014.

    ne kuzim sta se zalite? dok je takvih kao sto ste vi nikad nece biti dobro..ako nije sve u istoj sekundi, ne valja..ja npr imam tele2 vec godinama i nikad problema sa signalom a u razgovoru a sto se interneta tice nikad nisam cekao dulje od 2 sekunde da mi otvori stranicu..to kaj imate usrane mobitele nije stvar do tele2..

  • puppy_power 18.02.2014.

    Tele2...mreža sa najsporijim internetom, edge je brži od njihovog 3G-a. Kvaliteta signala...kriminalna, pozivi pucaju usred razgovora...Tele 2...nikad više.

  • Pandurantt 17.02.2014.

    Kupio i popušio ,novine otvara pet minuta i ne otvori katastrofa protočnost ispod razine katastrofalnog .Ne nasjedajte i ne kupujte...

Komentiraj...
Vidi sve komentare