To je to što me zanima!

Tipkovnica je dobila kotačić i postala vaš genijalni pomoćnik

Kotačić koji se nalazi na vrhu Craft tipkovnice omogućuje upravljanje nizom funkcija u raznim alatima, a cijenit će ga kreativci ili profesionalci koji sate provode u Excelu. Stiže u rujnu
Vidi originalni članak

Logitech je u petak predstavio CRAFT, prvu tipkovnicu koja dolazi s okretnom tipkom, koja podsjeća na Microsoftov Surface Dial kotačić. Ovakva tipkovnica odličan je alat za kreativce, koji će moći dodirom li okretom prilagoditi razne postavke u Photoshopu ili prilagoditi postavke tablica u Excelu. Art O'Gnimh iz Logitecha kaže da kotačić omogućava izravan pristup funkcijama koje trebate kako biste postigli najvišu razinu produktivnosti.

Aluminijski kotačić osjetljiv je na dodir i nazvali su ga Crown (kruna), a on prepoznaje aplikacije koje koristite i omogućit će brz pristup potrebnim alatima. Instalacija prilagođenih profila u softveru Logitech OptionsTM pojednostavit će kreativni proces pri radu s programom Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe InDesign CC i Microsoft PowerPoint®, Excel® i Word® (trenutno Microsoftove funkcionalnosti rade samo na PC-u). Također, možete je koristiti za promjenu radne površine računala, kretanje kroz aplikacije ili prilagodbu glasnoće te dodjelu jedne dodatne funkcije svakoj od omiljenih aplikacija. Pritiskom tipke Easy-SwitchTM možete se prebacivati između uređaja i pisati na bilo koja tri povezana uređaja, bez obzira koristite li Windows® računalo ili Mac® računalo. 

Tipkovnica će biti u prodaji sredinom rujna i to po cijeni od 1569 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • tuzibaba_1 07.09.2017.

    velikog čuda stari toshiba laptopi iz 90tih prošlog stoljeća su imali klitoris za miša

  • siviSMUCEK_1 07.09.2017.

    Guba izgleda

  • Ovca007_1 07.09.2017.

    Ima li to kakvu uporabnu vrjednost za erocke i ine portale?

Komentiraj...
Vidi sve komentare