To je to što me zanima!

Tisuće fanova diljem svijeta u redovima dočekale iPhone 6

Novi smartphone iz Applea gotovo je istovremeno lansiran na četiri kontinenta, a tisuće ljubitelja njihovih proizvoda spremno su čekale satima u redu, neki i danima
Vidi originalni članak

Sasvim očekivano, tisuće ljudi jutros su nahrlile na Appleove trgovine u namjeri da se kući vrate s iPhoneom 6 ili njegovim većim bratom uz sufiks ' Plus '. Apple je još prije nekoliko dana objavio da je interes za njihov najnoviji smartphone veći no ikad, a to se potvrdilo i na terenu.

U trgovine diljem Europe, Australije, Hong Konga, Japana i SAD-a nahrlile su horde obožavatelja, baš kao i prošle godine, kada je u prodaju stavljen iPhone 5S. Da stvar bude interesantnija, oni najzagriženiji pred trgovinama su čekali čak više od dva tjedna, a tada novi uređaj još nije ni razotkriven.

IPhone 6 i IPhone 6 Plus naručiti su se mogli još prošloga petka kada je planulo više od četiri milijuna uređaja u samo 24 sata .

Sveopći košmar pred Appleovim trgovinama diljem svijeta mogao se pratiti na Twitteru, a jedan stanovnik Londona snimio je situaciju u svojem gradu. Dovoljno je reći da se red pružao kroz gotovo cijelu četvrt i obližnji park.

Cjelokupnoj ludnici i gotovo religijskom fanatizmu nisu odmogle ni zasad vrlo dobre recenzije oba uređaja u kojima se posebno hvali kvaliteta ekrana, ali i znatno kvalitetnija kamera.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Hiroo_Onoda 27.09.2014.

    Ako je ljudska vrsta toliko sluđena marketingom da jedan uređajčić čeka sa tolikim fanatizmom, ne čudi me da ih je jednako lako nagovoriti na odsjecanje glava. Čini se da je već poprilično odmaknuo sumrak civilizacije.

  • tutek 22.09.2014.

    E sad ga neću kupiti kad nisam prvi buahahahahahhaaaa.... ha ha

  • LesterMollester 21.09.2014.

    Dobro, a kud idu pišat/srat dok kampiraju tjedan dana u redu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare