To je to što me zanima!

U američkom Kongresu će se raspravljati o izvanzemaljcima

Političari su par dana prije kraja prvog zasjedanja 113. Kongresa odlučili raspravljati i o postojanju izvanzemaljskog života te o tome što se poduzima da ga se otkrije
Vidi originalni članak

Republikanac Lamar Smith, koji predsjeda Odborom za znanost, svemir i tehnologiju u američkom Kongresu, najavio je kako će u srijedu na odboru raspravljati o koracima koji se poduzimaju kako bi otkrili život u svemiru.

Političari će na odboru Astrobiologija: Potraga za biolološkim znakovima u Sunčevu sustavu i dalje raspravljati o metodama koje se poduzimaju kako bi se otkrilo ima li života na nekom od planeta koji su otkriveni. 

Huffington Post javlja kako su Smith i njegovi kolege iz odbora otvoreni prema životu u svemiru, ali su manje uvjereni u globalno zatopljenje na Zemlji  te da je za njega krivo čovječanstvo i naš odnos prema prirodi.

Smithov kolega, Paul Broun, s druge strane pak vjeruje da je Zemlja stara oko 9000 godina i da je nastala u šest dana. Također, on globalno zatopljenje naziva "masovnom međunarodnom znanstvenom prevarom".

Idi na 24sata

Komentari 37

  • husli 12.12.2013.

    Aloooo, pa kako čemo onda objasniti bibliju,Svevišnjeg,i dr.., pa sve će se raspasti... dajte ljudi nemojte o tome...

  • 11PIKASO 09.12.2013.

    Pripremaju nas da nam kažu istinu ili barem dio istine, Gube kontrolu nad skrivanjem istine o postojanju vanzemaljaca.

  • deda mikhael 05.12.2013.

    bankari pucaju po šavovima, iluminati i masoni se ne mogu nositi sa gubitkom moći jer su mislili da je vječnost njihova:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare