To je to što me zanima!

U Viberu sada možete stickere staviti preko fotki koje šaljete

Viber 6.8 dobio je opcjiu da obogatite fotografije koje šaljete u porukama tako da na njih zalijepite stickere, a uz to nova verzija aplikacjie dobila je i poseban paket stickera s raznim efektima
Vidi originalni članak

Najprivlačnija značajka ove verzije su Stickeri na fotografijama, koji korisnicima pružaju nov i zabavan način dijeljenja svih omiljenih Viber stikera. Ova će značajka omogućiti korisnicima da kreativno mijenjaju svoje fotografije, dodavanjem bilo kojeg stikera iz bilo kojeg paketa koji preuzmu – čime će njihove fotografije dobiti zabavnu i osobnu notu. Ažuriranje također uključuje potpuno novi paket stikera, posebno osmišljen za značajku „Stickeri na fotografijama“, koji sadrži predmete kao što su šeširi, naočale, brade i drugi crteži koji omogućuju korisnicima da dotjeraju svoje fotografije. 

Uz Viberove korisnike koji diljem svijeta dijele više od 40 milijardi stickera odabranih među više od 32 000 na raspolaganju u Trgovini naljepnica, Viberove naljepnice poznate su kao jedna od najvećih i najraznovrsnijih zbirki dostupnih u prostoru za razmjenu poruka danas. Ova nova opcija stvorit će još zanimljiviji i zabavniji vizualni sadržaj poruka, kombinirajući fotografije i stickere, koje su već druga i treća najpopularnija vrsta poruka na Viberu – nakon tekstualnih. 

Zato slobodno dajte oduška kreativnosti i preplavite svoje fotografije Viberovim stikerima za jedinstvenu mješavinu kreativnosti i zabave koju sada možete dijeliti sa svojim prijateljima!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • miko2312 04.04.2017.

    Ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare