To je to što me zanima!

Valve najavio Dotu 2 Reborn, sljedeći tjedan lansiraju betu

Dota2 Reborn donosi novi engine, vjerojatno Source 2, te promjene u sučelju koje bi sada trebalo biti atraktivnije. Olakšat će učenje igre za početnike novim alatima
Vidi originalni članak

Valve je napokon najavio novu verziju Dote 2, koju su nazvali Dota 2 Reborn, a promjena u imenu označava potpuno novi engine i sučelje, piše PolygonŠto se enginea tiče, to bi trebao biti Source 2, nasljednik enginea koji vrti igre Valvea već dugi niz godina. Sam gameplay ne bi se trebao mijenjati, a više će objaviti sljedeći tjedan, kada bi trebala krenuti i otvorena beta. 

Valve navodi da će promjene u sučelju olakšati uključivanje u igru i igranje te chat s prijateljima. Početnici bi također trebali lakše naučiti igrati uz pomoć novih alata za trening. DotaTV pak donosi detaljnije statistike i grafove te informacije koje bi nam trebale olakšati odabir igara koje ćemo gledati. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Frey 15.06.2015.

    LoL je dosta lakši od dote i iz tog razloga puno više ljudi ga igra. Ali nemojmo se zavaravati, koliko god LoL bude popularan teško da ce nadmašiti prize pool od dota2 turnira, dota2 je competitive, LoL je više casual, šta god vi rekli. Igram dotu i mislim da nikada neće imati veći broj igraća od LoL-a, ima previše gameplay mehanike i casual player(rusi exculded ;P) će uvijek odabrati LoL zbog toga.

  • MrDick 15.06.2015.

    60-70? koliko du ima duplih racuna?

  • Atom 15.06.2015.

    Dota ce postati popularnija od LoLa tek kada se bude mogla pokrenuti na krntijama, dotad...report RITO

Komentiraj...
Vidi sve komentare