To je to što me zanima!

Virtualna stvarnost i gaming stižu ovaj tjedan na Computex

Fokus jednog od najvećih tehnoloških sajmova ove godine bit će gaming i virtualna stvarnost, ali Computex će donijeti i niz proizvoda za široke mase poput novih mobitela i tableta.
Vidi originalni članak

Computex je jedan od najvećih tehnoloških sajmova na svijetu, a iako se službeno otvara tek u utorak, već sada možemo vidjeti kakvi će trendovi prevladavati na ovogodišnjem Computexu. 

Kao i svake godine, doznat ćemo što su tehnološki divovi poput Intela, Asusa, Della i Gigabytea pripremili, a paviljoni tajvanskog sajma prostor su i za mnogobrojne nepoznate kompanije koje žele predstaviti svoje inovacije. Computex se tradicionalno održava sredinom godine što dopušta tvrtkama da predstave nove proizvode koji nisu bili spremni u siječnju za CES u Las Vegasu.

Predstavnici Computexa istaknuli su kako će ove godine na sajmu sudjelovati 1602 kompanije iz tridesetak zemalja diljem svijeta, a fokus je stavljen na gaming i virtualnu stvarnost. HTC Vive, zasad najbolji uređaj virtualne stvarnosti na tržištu, dolazi iz Tajvana i ovdje je na 'domaćem terenu' te će sigurno biti jedan od najpopularnijih uređaja ovogodišnjeg sajma.

Iako poznatiji kao hardverski show, Computex će donijeti i proizvode za širu primjenu, poput novih mobitela i tableta, a jedno od najvećih predstavljanja ima Asus sa svojom Zenvolution predstavom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare