To je to što me zanima!

Vivax u Berlinu predstavio prvi hrvatski QLED Android televizor

Novi Android televizori iz Vivaxa u dijagonalama su od 43 do 65 inča, imaju Dolby Atmos i Vision te HDR 10+. Kažu da godišnje mogu proizvesti 180.000 uređaja u pogonu u Rugvici
Vidi originalni članak

Među brojnim izlagačima na ovogodišnjem sajmu IFA u Berlinu je i hrvatski Vivax koji je predstavio Q seriju televizora te su istaknuli kako su prvi u Hrvatskoj, ali i šire, počeli s proizvodnjom Android televizora s QLED tehnologijom. 

Kako navode, radi se o Google certificiranim televizorima s Androidom 11. Sami uređaji imaju podršku za Dolby Atmos i Dolby VIsion tehnologije za poboljšanje slike i zvuka te podršku za HDR 10+. 

Standardno za Android televizore je i podrška za Chromecast 'built in' i olakšano spajanje mobitela i castanje slike. 

Daljinski se s televizorom spaja preko Bluetootha, podržava glasovno upravljanje. Televizori dolaze u dijagonalama od 43, 50, 55 i 65 inča.

Iz Vivaxa su istaknuli i da televizori prolaze višestruku provjeru kvalitete, a QLED proizvodna linija u Rugvici ima kapacitet za proizvodnju 180.000 uređaja godišnje. Televizori su ovih dana krenuli i u prodaju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 👈Moj Bojler 03.09.2022.

    Imam Vivax TV, klima uređaje i tablet i rade i dan danas daleko od isteka jamstva, sto nebi mogao reci za razvikanije marke!!!!

  • Gronk Spikeowski 03.09.2022.

    Po čemu je to Hrvatski osim po tome da ga Msan prodaje kao svoj proizvod, a kupuje od kineza koji brandiraju za XY tržišta isti proizvod kao njihov. Ista priča kao i famozni forcebook od HGŠrota. Smeće je smeće, kako god ga ti upakirao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare