To je to što me zanima!

Volkswagenov Golf za izlete: Alltrack predstavljaju u Parizu

Po uzoru na Passat Alltrack, Golf pripremljen za teren imat će najnoviju generaciju 4Motion pogona na četiri kotača, robusniji ovjes i veću udaljenost podnice od tla
Vidi originalni članak

Passat Alltrack u Parizu dobiva mlađeg brata. Volkswagen će predstaviti još jednu verziju Golfa - Alltrack. Kao i veći brat omogućavat će lakše izlete u prirodu uz robusniji izgled.

Volkswagen kompaktni karavan opremljen je posljednjom verzijom 4Motion pogona na sva četiri kotača koji može potpuno odvojiti stražnju osovinu iz pogona kada nije potrebna radi što ekonomičnije vožnje. Ugrađena je i elektronska blokada diferencijala koja pruža bolje prianjanje u zavojima i na mekanim podlogama.

Volkswagen je Alltrack učinio i vizualno robusnijim kako bi odavao dojam terenskog vozila. Podnica je podignuta za 20 mm u odnosu na obični Golf Variant, a Alltrack je dobio i paket plastičnih zaštita oko auta kao i metalnu zaštitu podnice.

U Europi, paleta motora činit će četiri motora: 1.8 turbobenzinac sa 180 KS, 1.6 turbodizelaš sa 110 KS i 2.0 turbodizelaš sa 150 i 184 KS. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Istaknuti 03.10.2014.

    da je bolji ne bi valjao...

  • jo le 28.09.2014.

    groblje....

  • sele dj 28.09.2014.

    Moze pricati tko sta hoce ali wv je auto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare